BOMBEN: HV71 sparkar stjärnspelaren

Det var inte länge sedan som stjärnspelarens kontrakt förnyades med klubben. Idag kom det chockerande beskedet om att stjärnspelaren får sparken och tvingas lämna med omedelbar verkan.

Han kom till Jönköping inför säsongen och blev snabbt en viktig kugge i laget. Stjärnspelaren belönades därför med ett nytt kontrakt tillsammans med Jönköpingslaget. Trots detta kunde klubben idag chocka sina supportrar med ett tungt besked. HV71 sparkar stjärnspelaren.

HV71 sparkar stjärnspelaren

Anthony Camara kom till HV71 inför säsongen och blev snabbt en av supportrarnas favoriter. Succéspelaren låg länge högt i klubbens interna poängliga och var en viktig kugge för att laget skulle nå framgång. Idag kom beskedet att han sparkas från HV71 och tvingas lämna med omedelbar verkan, detta bekräftar klubben på sin hemsida.

– Anthony har brutit mot de värderingar som vi har i HV71 och ett fortsatt samarbete är omöjligt. Vi är trygga i beslutet, som är taget för föreningens bästa, och kommer inte ge fler kommentarer i ärendet, säger klubbens sportchef Johan Hult. 

Saknades mot Färjestad

I tisdagens möte mellan Färjestad och HV71 noterades det att Anthony Camara saknades från laguppställningen utan tillsynes anledning. HV71:s kommunikationschef Johan Freijd svarade kryptiskt på twitter där han förklarade att Camara varken var sjuk eller skadad, vilket pekade på att stjärnspelaren skulle vara petad. Idag kunde det alltså framkomma att stjärnspelaren stängts av och nu även tvingas lämna klubben.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN