BESKEDET: Då kan HV-duon göra comeback

HV71 har fått klara sig utan sin lagkapten Martin Thörnberg, som strax efter sin comeback drabbades av bakslag. Även Andreas Thuresson har missat lagets senaste matcher pågrund av skada. Nu meddelar HV:s tränare Stephan ”Lillis” Lundh till Hockeybladet.nu när duon är tänkt att göra comeback.

Martin Thörnberg har missat större delen av säsongen pågrund av en underkroppsskada. I januari gjorde han comeback, en comeback som blev kortvarig då lagkaptenen strax efteråt fick bakslag på skadan. HV71 fick åter klara sig utan sin lagkapten och tanken alla ställde sig var när och om det skulle bli mer spel för Martin Thörnberg.

I februari avslöjade jnytt.se att lagkaptenen åter var på is med HV71 och nästintill körde för fullt tillsammans med övriga lagkamrater.

– Jag försöker inte vara i vägen för mycket. Jag är med på de övningar som jag kan vara med på men står över fem mot fem-spelet eftersom jag inte vill ställa till något för våra formationer, förklarar han till jnytt.se

Comeback i veckan

Nu kommer positiva besked från HV-lägret då HV:s tränare Stephan Lundh för Hockeybladet berättar att han räknar med både Andreas Thuresson och Martin Thörnberg under någon av veckans kommande matcher.

-Martin Thörnberg har kört för fullt ett tag nu, och tanken är att han kommer vara med i någon av veckans matcher. Han har hela tiden alltid haft inställningen att komma tillbaka och spela. Likadant är tanken med Andreas Thuresson att även han ska göra comeback i veckan. Just nu kan jag inte säga till vilken match, men som sagt i en av veckans tre matcher så räknar jag med båda herrarna, Han fortsätter:

-Det är två olika situationer då Andreas har haft en tydlig skada och sen Martin, där är det mer historiken. Men det är två spelare som betyder väldigt mycket, både till rutin men även väldigt bra att ha tillbaka i ett kommande slutspel. I Martins fall så vet ingen hur det kommer gå, Men han har tränat för fullt under en längre tid och ser pigg ut, avslutar Stephan Lundh till hockeybladet.nu

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN