BEKRÄFTAT: Stjärnforwarden förlänger med klubben

Han kom från den tyska ligan och förändrade hela laget. Nu står det klart att stjärnforwarden förlänger med klubben. Kontraktet gäller i ytterligare två år, meddelar klubben på sin hemsida. 

Kanadensaren kom till klubben från den tyska Iserlohn Roosters där han gjorde poängsuccé. Sedan hans ankomst har han vuxit till att bli en av lagets starkaste forwards och även en publikfavorit. Idag kunde det bekräftas att han förlänger med klubben och blir kvar till säsongen 2021/22.

Stjärnforwarden förlänger med klubben – ”Han är banbrytande”

Publikfavoriten stängdes av i fem matcher efter en huvudtackling. Efter landslagsuppehållet är han åter tillbaka igen. Nu kommer ännu fler goda nyheter, klubben kan idag bekräfta att Anthony Camara har skrivit på för ytterligare två år i HV71.

– Vi är väldigt nöjda med Anthony. Han är banbrytande i sitt spel och har varit en pigg injektion, inte minst offensivt. Han är en viktig pusselbit i vårt framtida lagbygge och det ska bli spännande att se hans fortsatta utveckling, säger sportchefen Johan Hult på klubbens hemsida. 

Camara om HV71

Camara, som kom från Iserlohn Roosters har under säsongen med HV71 gjort 21 poäng på 33 matcher. I sitt forna lag i Tyskland lyckades stjärnan stå för 43 poäng på 50 matcher, vilket talar om vilken potential Camara har i HV71. Innan sin avstängning var Camara dessutom den bäste poänggöraren i laget men har i och med fem missade matcher halkat ner på den interna poängligan. Han beskriver hur han trivs i laget och Jönköping samt hur han hoppas utvecklas framöver.

– Det har varit fantastiskt att komma till Jönköping och jag har känt mig välkommen från första dagen. Jag känner också att jag tagit stora kliv hockeymässigt i HV71 och hoppas kunna vara en ledande spelare de närmsta åren, säger Anthony Camara.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN