Forwarden kom till klubben inför den gångna säsongen och blev snabbt en av klubbens mest framstående spelare. Idag kunde det bekräftas att HV71 förlänger med stjärnforwarden.
Foto: Bildbyrån
Den gångna säsongens poängtvåa gjorde en makalös säsong i HV71. Idag kunde det bekräftas att stjärnforwarden förlänger kontraktet med klubben. 

Forwarden kom till klubben inför den gångna säsongen och blev snabbt en av klubbens mest framstående spelare. Det står nu klart att HV71 förlänger med stjärnforwarden.

HV71 förlänger med stjärnforwarden

Kennedy Marchment kom till HV71 inför förra säsongen och blev snabbt en av lagets bästa spelare. Totalt slutade hon som tvåa i SDHL:s poängliga och stod för hela 64 poäng på 36 grundseriematcher.
Idag stod det klart att stjärnforwarden förlänger kontraktet och stannar i klubben ytterligare en säsong. Ett besked som får General manager Peter Ekelund i HV71 att se mycket positivt på lagets framtid. Dessutom beskriver han hur viktig Marchment är för lagets framgångar.

– Kennedy är en av ligans stora stjärnor och det är naturligtvis jättekul att hon väljer att fortsätta hos oss. Hon är en viktig kugge i att vi ska vara fortsatt framgångsrika i SDHL, säger Ekelund på klubbens hemsida. 

Kennedy Marchment anslöt till HV71 inför säsongen efter att ha lämnat en mycket framgångsrik säsong hos Linköping bakom sig. Se klippet när hon showar för sin dåvarande klubb Linköping mot sin nuvarande klubb HV71.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer