Andra raka segern för HV71

HV71 vann ikväll hemma mot Frölunda med 2-1. Hemmalaget avgjorde dock i sudden efter att ha tappat en 1-0-ledning med bara 36 sekunder kvar av matchen.

Vi fick vänta ända in i den tredje perioden tills vi fick se ett mål. Per Arlbrandt gav hemmalaget ledningen i början av den tredje perioden. Arlbrandt blev assisterad av Ted Brithén.

Sen kvittering från Göteborgarna

Frölunda gav dock inte upp efter det insläppta målet. Med 36 sekunder kvar av matchen kvitterade Frölunda till 1-1 genom Casey Wellman.

Önerud matchhjälte i sudden

Matchen gick till förlängning där hemmalaget drog det längsta strået. Simon Önerud satte 2-1,och Önerud behövde bara 20 sekunder på sig att sätta den matchavgörande pucken.