SJUKA JUNIORMATCHEN: Samtliga utvisningsalternativ samtidigt

Allt kan hända inom juniorhockey sägs det. Undra om inte allting hände i en och samma sekvens i sjuka juniormatchen mellan Hammarby och Väsby i division 1. 

Juniorhockey är både fartfyllt, oberäkneligt och intressant. Men i dag hände nog den mest sjuka sak under matchen mellan Hammarby och Väsby IK i juniormatchen i division 1 östra. En spelare i hemmalaget drog på sig en utvisning för checking to the head. 2+10 blev straffet – eller rättare sagt – kunde straffet blivit, om inte motståndaren blandat sig i.

Handgemäng uppstod och när spelarna fightats klart hade båda spelarna dragit på sig matchstraff för fighting. Därmed utvisades Hammarbyspelaren för 2+10 för huvudtacklingen och matchstraff för slagsmålet.

Samtliga utvisningsalternativ i en och samma sekvens

Därmed drabbades han för 2+10+5+20 i en och samma situation. Ett ytterst ovanligt fenomen. Hur vida det kommer att bli vidare straff för denna förseelse är dock oklart men det är föga troligt på denna nivå. Dessutom filmades inte matchen så det blir i så fall ord mot ord.

SJUKA JUNIORMATCHEN: Samtliga utvisningsalternativ samtidigt
Vi har valt att dölja namnen i denna bild

Matchen slutade 3-6 till bortalaget Väsby IK och ligger nu tvåa i serien med två matcher mindre spelade än ettan Boo HC. För Hammarbys hamnar man på en fjärde plats med fem matcher kvar att spela.

Läs mer om Hammarby Hockey här 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN