HOCKEYETTAN: Hammarby presenterar sin andra supporterspelare

Hockeyettanlaget Hammarby Hockey har fått hjälp av supportrarna att stärka truppen i år. Nu gör klubben klart med supporterspelare nummer två.
– Han kommer att göra sina lagkamrater bättre. 

Hammarby Hockey har åtta SM-guld på meritlistan. Nu befinner sig dock klubben i Hockeyettan, men det vill supportrarna ändra på. Därför presenterar Hammarby supporterspelare nummer två. Ett initiativ taget helt från supporterhåll.

Initiativet är taget från Bajen Fans, en stor supporterförening till Hammarby idrottsförening. Målet är att dra in så pass mycket pengar så klubben där nästan samtliga spelare är oavlönade kan värva in spelare som kan lyfta klubben.

För en tid sedan värvade man supporterspelare nummer ett i Pontus Okerblad. Någonting Hockeybladet rapporterade om här. Nu gör klubben klart med sin andra.

Kommer lyfta hela truppen 

Hammarby Hockey:s sportchef Robert Grääs är mycket nöjd över att ha kunnat värva Blomdahl.

– Wincent är en spelare som är redo att ta sitt nästa steg i karriären och vi tror att han kommer att producera mycket poäng i en offensivare roll säger han till klubbens hemsida.

23-åringen är fostrad i Järfälla och stack i junioråldern till Södertälje där han jobbade sig upp i A-laget. Säsongen 17/18 blev dock tuff då han tillhörde fyra klubbar. Förutom Södertälje blev det även Nyköping, Enköping och moderklubben Järfälla. Säsongen efter hamnade han i Arboga för att sedan gå till Lindlöven. Sammanlagt har det blivit 65 matcher i Hockeyettan och tio i Hockeyallsvenskan.

Även tränare Filip Algeman är glad över värvningen och supporterinitiativet att Hammarby presenterar supporterspelare.

– Vi kommer få se en spelare med ett fint sinne för spelet samt som gör sina lagkamrater bättre säger han till Hammarby Hockey:s hemsida. 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN