Hammarby Hockeys damer dansar sig igenom problemen

Det har nog inte undgått någon om vilka problem som Hammarby Hockey har i och med rivningen av Zinkensdamms Ishall. Mitt under säsongen så blev de utkastade och fick helt sonika ensamma leta efter en ny hemadress.

I slutet av oktober så stänges Hammarby Hockey damers hemmaarena Zinkensdamms Ip med omedelbar verkan. Hallen var på väg att glida ner i Tantolunden. Nu har det även blivit beslutat att hallen ska rivas så snart som möjligt. Damlaget har sedan dess kämpat med att finna en ny hemadress och hamnade tillslut ute i Husby norr om Stockholm, flera mil från den forna adressen. Dessutom har problemen fortsatt med inställda matcher, aggregat som havererat och nu senast så blev det problem med ismaskinen i Husby Ishall inför matchen mot Huddinge. Men i stället för att lägga sig ner och ge upp så ställer sig hela laget upp och dansar (!).

Se hela klippet nedan:

Ligger på en andraplats i tabellen

Trots problemen med ishallen så har Hammarby smugit sig upp på en andra plats i tabellen i Damettan Östra. Dessutom har man två matcher mindre spelade än serieledande Södertälje SK. Tjugofyra matcher spelas i serien innan det vinnande laget ställs i ett kval mot SDHL som är den högst rankande serien i det svenska systemet för damer.

Läs mer om SDHL här >>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN