SDHL-KVALET: Tvåmålsskytten om vinsten

Under onsdagskvällen spelade Göteborg mot Malmö, en match som slutade med vinst för gästerna. Göteborgs enda målskytt blev Elin Svensson som stod för att ha tryckt in två puckar bakom Malmömålvakten.

Matchen mellan Malmö och Göteborg var en jämn tillställning där nerver säkerligen hade en stor inverkan på matchens utgång. Efter matchen tog sig Hockeybladet ett snack med tvåmålsskytten Elin Svensson om vinsten.

Känslan efter matchen

Känslan efter matchen när man gör två mål är självfallet god. Svensson är mycket glad över att få igång produktionen i Göteborg. Göteborgsforwarden berättar också att hon och lagkamraterna var mycket nervösa inför matchen.

− Alltså vi är ju väldigt nervösa inför matchen, så att vi spelar en ganska taskig första och andra period, men sedan inför tredje så pratar vi om det i omklädningsrummet och säger vad som vi vill förbättra, och jag tycker att vi gör det bra och stepper upp rejält, säger Elin Svensson till Hockeybladet.

Man gör inte två mål varje kväll, men i går kväll var det Elin Svensson som fick lyckan över sig och lyckades pricka in två puckar under en och samma match. Något som hon själv tycker är mycket roligt.

− Det kändes jättebra, säger Svensson.

Att få igång produktionen har varit lite av ett problem för Elin Svensson. Den nuvarande Göteborgsforwarden kom från division ett placerade Troja/Ljungby till Göteborg under säsongen. Under de 19 matcher som Svensson spelade i Troja/Ljungby gjorde hon 30 poäng, men i Göteborg har det inte alls blivit samma poängutdelning då hon endast gjort ett poäng på sju matcher inför gårdagens match. Men igår öppnade sig poängutdelningen för henne då hon gjorde två mål.

− Det var jättekul, säger tvåmålsskytten om vinsten och att få igång produktionen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN