UTSPELET: ”Vi vill tysta Hovet”

Ikväll är det topp- och storstadsmöte mellan Djurgården och Frölunda på Hovet i Stockholm. Innan match sänder göteborgarna en passning till huvudstadslagets fans.
– Vi vill tysta Hovet, säger Johan Lundskog till Frölundas hemsida.

”Vi vill tysta Hovet”, det är det kaxiga utspelet som kommer från Frölunda inför kvällens topp- och storstadsmöte på Hovet i Stockholm. Orden kommer från klubbens assisterande tränare Johan Lundskog, som vet vad som krävs för att vara bortalag mot Djurgården.

– Ja, taggar man inte till i den arenan skall man nog inte spela hockey. Och vi vill gärna tysta Hovet, säger han till klubbens hemsida.

Enligt Lundskog gäller det att vara på tårna från början, speciellt på Hovet och mot Djurgårdens starka förstakedja med Jacob Josefson, Jakob Lilja och Daniel Brodin.

– Vi möter en lagmaskin som vi måste matcha i intensitet och tävling och det blir viktigt att vinna kampsituationerna, säger Lundskog och fortsätter analysera trion:

– Det är en bra kedja som förtjänar respekt, men det är framförallt ett hårt arbetande lag vi möter.

Stjärntillskott

Djurgården har fått hem ett stjärntillskott från AHL i och med att Axel Jonsson Fjällby. Nu hoppas klubben att förra säsongens succékedja med Fjällby och bröderna Davidsson ska leverera även den här säsongen. Axel Jonsson Fjällby är spelklar redan ikväll, enligt Svenska ishockeyförbundet.

Mer om Frölunda>>>
Mer om Djurgården>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN