Tränaren lämnar Frölunda: “finns annat av intresse som lockar mer”

Sedan säsongen 2011/2012 har Pirre Johnsson varit en del av Frölundas organisation, först som spelare och sedan som tränare. Nu lämnar han Frölunda.
– Jag har haft en intressant diskussion med Frölunda, men det finns annat av intresse som lockar mer, säger Johnsson till Frölundas webbplats.

Efter nio säsonger som spelare och tränare lämnar Pirre Johnsson Frölunda, skriver klubben på sin hemsida. Säsongen 2013/2014 och var Johnsson assisterande tränare för Frölundas J20-lag och mellan säsongerna 2014/2015 och 2016/2017 var Johnsson huvudtränare för J18-laget. De två senaste säsongerna har Pirre Johnsson, som totalt bokförts för 276 SHL-matcher och 108 matcher i Hockeyallsvenskan, varit huvudtränare för Frölundas J20-lag som han nu alltså lämnar.

– Frölunda var i en omstart när jag kom och det är en spännande resa jag har varit med på. Jag är otroligt tacksam mot Frölunda, och Christian Lechtaler, att jag fick fortsätta i föreningen som tränare när jag inte kunde spela längre, säger Johnsson till Frölundas hemsida.

Frölundas klubbdirektör Christian Lechtaler hyllar Johnsson för hans arbete både som spelare och tränare.

– Vi vill tacka Pierre för sitt arbete i föreningen både som spelare och tränare. Hänsynslös som spelare och lojal som ledare. Tävlingen kommer alltid först. Pierres resa fortsätter och vi kommer följa den och önskar honom stort lycka till, säger Lechtaler till Frölundas hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN