Supertalangen missnöjd med Frölunda – ”Kan inte säga något positivt”

Han leder poängligan i J18-VM men under säsongen i Frölunda har det varit tuffare. Nu talar den finska supertalangen Kristian Vesalainen ut om sin säsong och behandlingen i Frölunda.

Den finska supertalangen Kristian Vesalainen kom till Frölundas organisation inför säsongen 2015-16. Den säsongen blev det mest spel i Frölundas J20 men även 19 matcher i SHL. Den här säsongen väntades han få spela mer i SHL och ta ett större ansvar. Men så blev inte fallet. Efter att inte fått spela så mycket under inledningen av säsongen blev han i november utlånad till finska HPK. Där blev det 9 matcher innan han efter JVM återvände till Göteborg. Men där kände han sig inte längre välkommen.

– När jag återvände till Frölunda efter tiden i HPK och JVM, pratade inte tränarna längre med mig. Det var inte intresserade överhuvudtaget hur det gick för mig och hur min form var”, säger Vesalainen i en intervju med finska Ilta-Sanomat.

”Vet vad vi gjort”

Kristian Vesalainen säger också i samma intervju att han inte kan säga något positivt alls om sin säsong i Frölunda. Han är missnöjd med tränarnas behandling. Frölundas tränare Roger Rönnberg säger såhär om situationen med sin supertalang:

– Vi vet vad vi har gjort och det känner vi oss trygga med. Vi har behandlat honom som alla andra spelare i Frölunda. Det är vad jag kan säga”, säger Rönnberg till sportbladet

Vesalainens kontrakt med Frölunda har gått ut men klubben meddelar att man vill behålla honom. Han säger själv att det inte är klart var han spelar nästa säsong.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN