Sportchefens tankar om Henrik Lundqvist

Superstjärnans glans falnar i NHL och snacket om en återkomst i Frölunda tilltar. Här är sportchefens tankar om Henrik Lundqvist och en evetuell comeback i klubben.
– Jag förstår att det snackas mycket om honom, säger Fredrik Sjöström till GT.

För GT lättar sportchefen sina tankar om Henrik Lundqvist och en eventuell återförening mellan Frölunda och superstjärnan. Finns det en chans att Henrik Lundqvist avslutar sin karriär i SHL, Göteborg och Frölunda, som så många Frölundafans drömmer om. Speciellt nu när han inte är förstavalet i klubben längre.

– Nu blir det ju en extrem situation, i och med att vi är tre. Men det är klart, fysiskt kan du hålla i gång. Det är inga problem. Kroppen känns väldigt bra. Det är mer matchfokus och så där… När du väl spelar, du får ju in och kriga. Det kommer inte vara som det brukar kännas, utan du får verkligen jobba hårt för att hitta den känslan. Så är det ju, sa Henrik Lundqvist till Sportexpressen i februari när han gav sin syn på att speltiden minskar och han har ett år kvar på kontraktet.

Regelbunda kontakter

Sportchefen i Frölunda, Fredrik Sjöström, har regelbundna kontakter med målvakten. Det är en delikat situation, speciellt när varken Frölunda eller Henrik Lundqvist äger frågan.

– Ja, vi är ju goda vänner på ett personligt plan så det har vi ju. Jag förstår frågan, men på ett professionellt plan… han har ju kontrakt med New York Rangers och vi kan inte uttala oss om någon som har kontrakt med en annan klubb och dessutom i en annan liga. Jag förstår att det snackas mycket om honom, men i dagsläget kan vi inte uttala oss, säger Sjöström.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN