SLUTSPEL 2019: Har Luleå vaknat – eller lyfter Frölunda igen?

0
1301
Foto: Bildbyrån/Montage
Även semifinalserie två har nått till akt fyra. Har Luleå vaknat nu och tar andra raka, eller är Frölunda för starka hemma inför ett tryckande Scandinavium?
[event_teams 38057]

Frölunda vann de två första matcherna i semifinalserien mot Luleå. Senast vann norrbottningarna efter en sen vändning, har Luleå vaknat för att ta över kommandot eller hamnar man i brygga igen? I eftermiddag drar matchen igång.

Drag i Göteborg

Ett Frölunda i medvind ger också en orkanstyrka hos fansen, något som lyfter spelarna än mer. Det nästan smäller i plåten som omsluter arenan när publiken är på bästa humör. Då är det inte lätt att vara Frölundas motståndare. Kan Luleå bemästra den motvinden kommer Scandinavium att tystna och de får en enklare resa.

Nu har Luleå inte imponerat speciellt mycket i någon av semifinalerna. De har varit grymma de sista fem i de båda hemmamatcherna, annars har de fallit i Frölundas fälla. Kan de komma upp i sin normala kapacitet kan de kvittera matchserien.

Bulan vs Roger

Det blir som vanligt en coachmatch mellan Roger Rönnberg och Thomas ”Bulan” Berglund. Den som lägger minst tid på att försöka påverka domarna kommer att gå segrande ur striden. Det gäller att få laget att fokusera på det egna spelet.

Tuffast vinner

Frölunda har spelat något tuffare än Luleå hittills. Idag kan det bli grinigt på isen och de som klarar att spela tufft utan att spela över kommer att vinna. Det är egentligen samma som jämförelsen med tränarna, får de ut rätt energi till spelarna vinner laget.

Klockan 15.15 är det nedsläpp i Scandinavium och vi har minst tre perioder framför oss. Dagens tips, 3-2 till Frölunda efter dubbla övertidsperioder..

Vilka vinner kvartsfinalserien?

View Results

Loading ... Loading ...

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nitton − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.