SHL-klubben har värvat färdigt

0
998
Foto: Bildbyrån

Förra säsongen räckte inte lika långt som Frölunda hoppats, och trots spelarflykten meddelar nu Göteborgsklubben till GP att man värvat klart.

Trots att Frölunda lyckades att försvara sin CHL-titel så räckte det inte hela vägen till en SM-final som laget hoppats på. Nu har laget tappat ett flertal spelare, som t.ex Figren, Carlsson, Wellman och Lasu. In har tillkommit Kungälvssonen Lias Andersson, Pathrik och Pontus Westerholm samt gamla publikfavoriten Ryan Lasch mfl.

Värvat färdigt nu

Sportchefen Fredrik Sjöström är väldigt öppen och tydlig i frågan om hur värvningsplanerna ser ut framöver.

– Vi är färdiga för nu, men vi slutar inte jobba för det. Sen är det klart att någon form av beredskapsplan måste finnas om det börjar bränna till, säger Sjöström till GP.

– Vi kommer att fortsätta jobba även om vi stänger böckerna lite för nu. Sen kommer vi inte att rulla tummarna men vi är inte på någon spelare konkret innan vi vet vad som händer, avslutar han.

Duon osäkert

Duon innehållande Carl Grundström och Victor Olofsson är fortfarande osäkra kort för Frölunda då Ö-vikssönerna åker iväg och ska försöka slå sig in i respektive NHL-lags trupper. Liknande läge hade laget inför förra säsongen då Artturi Lehkonen till slut lyckades ta en plats i Montreal.

– Det var samma förra året med (Artturi) Lehkonen. Då hade vi en känsla att han nog skulle ta en plats och då hade vi tidigt en diskussion med Sean (Bergenheim). Det är liknande scenario nu, berättar Sjöström för GP.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 19 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.