Foto: Bildbyrån
Scandic

Efter respasset i semifinalen står det klart att hela elva spelare lämnar Frölunda, det meddelar klubben på sin hemsida. Nu börjar bygget för att få ihop ett slagkraftigt lag till nästa säsong.

De elva spelarna som lämnar Frölunda är Nicklas Lasu, Henrik Tömmernes, Johan Sundström, Patrik Carlsson, Robin Figren, Jacob Larsson, Dan Bakala, Alexander Younan, Erik Nyström, Anton Karlsson och Fredrik Bergvik.

En av de elva

En av spelarna som lämnar Frölunda efter nio säsonger är Nicklas Lasu som nu går vidare i karriären och ser tillbaka på tiden i Frölunda.

– Jag vill passa på att tacka för alla fantastiska minnen och år jag har haft i föreningen. Och ett extra stort tack till vår fantastiska publik – att spela i Scandinavium är helt otroligt. Att byta miljö just nu passar tidsmässigt bra i min karriär, säger han till Frölundas hemsida.

Tre spelare, Mats Rosseli Olsen, Johannes Johannessen och Mattias Nörstebö, ansluter till det norska landslaget och är aktuella för VM. Christoffer Ehn och Jacob Larsson avslutar säsongen i USA, Ehn i Detroits organisation och Larsson i Anaheims organisation.

Kommentarer

Kommentarer