Mästarna skriver kontrakt med supertalangen

0
297
Foto: Bildbyrån
Frölunda HC fick en tuff start på säsongen med två raka förluster inledningsvis. Nu har man dock hittat tillbaka till vinnarspåret och har fyra raka vinster. I laget finns en 17-årig supertalang som tagit en startplats i Roger Rönnbergs redan stjärnspäckade forwardsuppställning. Idag skrev han ett rookie-kontrakt med Frölunda. 

Frölundas supertalang Lucas Raymond är sannerligen en spelare utöver de vanliga. Blott 17 år gammal har han redan tagit ligan med storm och är tillsammans med Djurgårdens Alexander Holtz tippad att gå bland de första i sommarens NHL-draft. I säsongens andra omgång gick Raymond över gränsen att spela 100 minuter i SHL, vilket innebar att han blev kvalificerad för ett rookie-kontrakt. Ett kontrakt som kritades på under onsdag förmiddag.

-Kul och något som man drömt sedan man var liten, säger Raymond till klubbens hemsida. 

Trots att Frölundas forwardssida är enormt stark och innehåller många välkända namn så är 17-åringen en självklar del av truppen och klubbens planer:

-Vi är självklart glada över att Lucas har skrivit på. Han förtjänar kontraktet och den här säsongen har han bevisat att han hör hemma i A-laget. Lucas är en otroligt spännande och ödmjuk spelare som vi kommer göra en intressant resa med, säger sportchef Fredrik Sjöström till Frölundas hemsida.

Raymonds rookie-kontrakt sträcker sig över säsongen 2020/21.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 14 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.