Joel Lundqvist slutar i Tre Kronor

0
711
Foto: Bildbyrån
Frölundas lagkapten Joel Lundqvist slutar i Tre Kronor meddelar Aftonbladet under söndagskvällen. Lundqvist som tidigare under dagen var med och tog Frölunda till en 1-0 ledning i finalserien mot Djurgården.

Tidigare idag var han med och ledde Frölunda till en 5-3 vinst mot Djurgården i den första finalmatchen lagen emellan. Men något mer spel i Tre Kronor blir det inte för Joel Lundqvist som nu väljer att fokusera helt på Frölunda. Joel har kontrakt med Frölunda även över nästa säsong och stänger heller inte dörren för en kontraktsförlängning med klubben.

-Jag känner att jag måste fokusera enbart på Frölunda nu om jag ska leverera där. Det är så tuff konkurrens ändå för att ta en tröja, så jag får fokusera på dem.

Beslutet var vuxit fram

Efter dagens vinst mot Djurgården så kom det slutgiltiga beskedet om att Joel Lundqvist slutar i Tre Kronor. Samtidigt så meddelade hans bror Henrik i dagarna att han kommer spela årets VM-turnering i Bratislava. Inget som påverkar Joels beslut som vuxit fram under en tid.

– Jag har egentligen inte haft någon dialog med ledningen på hela säsongen. Sen har vi spelat i CHL också, så då har jag inte varit aktuell. Men det här beslutet har vuxit fram. Jag känner att jag kommit dit nu, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.