Här är Frölundas oväntade kaptener

Två nya kaptener inför säsongen.

0
1132
Foto: Bildbyrån

Idag presenterade Frölunda sina nya kaptener för säsongen.  Kaptenerna är Joel Lundqvist, Simon Hjalmarsson och John Nyberg. -Förhoppningsvis kan jag lyfta av detta, säger Simon Hjalmarsson till Frölundas webb-tv.

Frölunda presenterade idag säsongens kaptenstrio. Joel Lundqvist är även i år kapten och han får hjälp av John Nyberg och Simon Hjalmarsson som är årets nya assisterade kaptener.
– Det är såklart en stor ära att få ett A på bröstet i kanske den största föreningen i Sverige, säger John Nyberg till Frölundas webb-tv.

”Ansvar i omklädningsrummet”

Han tror själv att anledningen till varför han har valts till assisterande kapten för backarna är för att han är sig själv och jobbar hårt.
–Jag visar först och främst på isen med mitt hårda jobb och sen tar jag ansvar i omklädningsrummet.

Frölundas andra assisterande kapten är också ny för säsongen och det är SHL-veteranen Simon Hjalmarsson som har flera säsonger i KHL bakom sig.
– Jag ser väldigt mycket fram emot att ta det här ansvaret som följer med en sådan här grej, sa Simon i ett klipp på Frölundas webb-tv. Simon tror att hans långa erfarenhet som hockeyspelare är en av faktorerna till varför han har valts till assisterande kapten.

”Vårt lag ser extremt bra ut”

Frölundas spelar sin första tävlingsmatch för säsongen på torsdag, då är det dags för CHL-gruppspel. Simon Hjalmarsson ser positivt på den stundande säsongen.
– Jag tycker vårt lag ser extremt bra ut och alla ser riktigt vältränade ut, säger han i Frölundas webb-tv.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.