Guldhjälten återvänder till Frölunda

Frölundafansen har all anledning att fira! Nu avslöjar GT att den gamla guldhjälten som till vardags spelar i finska Kärpät återvänder till Frölunda nästa säsong.

2017 valde Nicklas Lasu att lämna Frölunda efter tio säsonger. Ny klubbadress blev finska Kärpät, där blev det succé direkt och han har stått för två riktigt bra säsonger. Denna säsongen står han noterad för 23 poäng på hittills 44 spelade matcher. Lasu vann dessutom guld med Kärpät i våras. Nu uppges han vara klar för en återkomst till Frölunda, vilket GT var först med att avslöja.

Tackat nej till en förlängning

Kärpät vill ha kvar Lasu och ska ha erbjudit en kontraktsförlängning, vilket han ska ha nobbat. Något som Lasus agent Patrik Aronsson bekräftar.

– Det stämmer att han tackat nej till Kärpäts bud, det kan jag bekräfta. Men det betyder inte att det är slutförhandlat, säger Aronsson, till GT.

Disskusioner pågår med Frölunda om en återkomst till nästa säsong för guldhjälten. Ingenting är i dagsläget undertecknat men det finns enligt agenten goda förutsättningar att det blir en flytt tillbaka till Göteborg för Lasu kommande säsong.

– Ingenting är undertecknat, men det finns goda möjligheter att det blir så. Det ligger nära hjärtat och hela den biten. Men som jag sa så är ingenting undertecknat, säger Patrik Aronsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN