CHL-LOTTNINGEN: Frölunda ser fram mot walesiskt motstånd

0
280
Foto: Bildbyrån
Under gårdagen lottades gruppspelet till Champions Hockey League den kommande säsongen och för Frölundas del väntar motstånd från Tjeckien, Österrike och Wales. Något som klubbens sportchef, Fredrik Söderström, menar ska bli spännande och kul.

Under onsdagseftermiddagen lottades gruppspelet till Champions Hockey League den kommande säsongen. För de regerande mästarna Frölunda väntar matcher mot tjeckiska Mountfield, österrikiska Graz 99ers och walesiska Cardiff.

– Nu blev det tre helt nya lag som vi aldrig mött tidigare och trodde jag nog inte på förhand utan räknade nog ganska kallt med att vi skulle få möta någon vi har mött tidigare då men det här känns spännande och kul så det blir något nytt, säger Frölundas sportchef Fredrik Söderström till Hockeybladet.

På frågan om vad Champions Hockey League betyder för Frölunda svarar Sjöström att turneringen betyder jättemycket och att Frölunda alltid för all in för att gå långt i turneringen.

– Det betyder jättemycket. Vi går alltid all in för att gå långt i CHL och som sagt jag har varit med alla åren här och vi tycker det är en grym turnering och det är utmanande och tufft. Att gå långt i den här turneringen är verkligen inte lätt så att vi ser fram emot det, ska bli kul i augusti att köra igång, säger Sjöström.

Se hela intervjun med Fredrik Sjöström i spelaren nedan.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + femton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.