CHL: Blir det ytterligare en final för Frölunda?

Det blev seger med 6-3 i första semifinalmötet för Frölunda mot Pilsen. Ikväll avgörs det vem som får spela final i CHL, blir det ytterligare en final för Frölunda?

Frölunda har ett bra utgångsläge inför kvällens returmöte mot tjeckiska Pilsen i semifinalen i CHL. Blir det ytterligare en final för Frölunda, det enda svenska laget som avancerade till semifinalspel. Det första mötet vann göteborgarna med 6-3 och ikväll kan man alltså bli klara för finalspel.

Planen klar

Frölundas videocoach, Erik Lignell, har matchplanen klar. Pilsen har en svenkbekant i förstafemman, en spelare det gäller att se upp med.

– Det är ett bra hockeylag vi möter med en vass förstakedja ledd av Milan Gulas. Dom spelar strukturerat, med och utan puck. Vi gjorde en av våra bästa matcher för säsongen i Frölundaborg för en vecka sedan och måste vara lika aggressiva och aktiva där nere som vi var då, säger Lignell till Frölundas hemsida.

Den andra semifinalmatchen mellan Red Bull München och Red Bull Salzburg spelas imorgon.

Kuriosa

CHL: Blir det ytterligare en final för Frölunda? CHL: Blir det ytterligare en final för Frölunda?I den ena semifinalen möts två lag med samma ägare och nästan samma klubbmärke. Red Bull München och Red Bull Salzburg.

 

CHL: Blir det ytterligare en final för Frölunda? CHL: Blir det ytterligare en final för Frölunda?I den andra ställs de båda indianlagen Frölunda och Pilsen mot varandra. Den stora frågan är vilka som tar sig till finalen 2019.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN