BEKRÄFTAT: Stjärnan rakt in i förstafemman – ska bilda superkedja

Igår anlände han till Göteborg, ikväll debuterar han i Frölunda. Bildar formation tillsammans med Ryan Lasch och Joel Lundqvist. Blir det den superkedja som klubben hoppas på?
– Vi har en grym karaktär i laget, säger Johan Lundskog till klubbens hemsida.

Ska Frölunda få sin superkedja nu när Rhett Rakhshani anslutit till truppen? Redan ikväll går han rakt in i förstafemma där han bildar kedja med Ryan Lasch och Joel Lundqvist.

– Han är här för att göra skillnad, säger Frölundas assisterande tränare Johan Lundskog till klubbens hemsida och berättar att den 30-årige amerikanen petas in jämte Joel Lundqvist och Ryan Lasch:

– Han känner Ryan sedan tidigare och det ger en trygghet och omställningen lättare. Rhett är en toppspelare, men han har inte matchat sedan i mars. Vi skall använda honom klokt och måste ha tålamod.

Petas till andrafemman

Rakhshanis intåg i truppen gör att Patrik Carlsson tvingas flytta ner i andrafemman där han bildar forwardsformation med Sebastian Stålberg och Tim Söderlund.

– Med Rhett i laget och några skadade spelare tillbaka får vi ett annat djup i truppen. Vi kan maximera våra linor och kan använda Purre som center, det är en styrka, säger Lundskog.

Bortaformen

Å de fem senaste bortamatcherna har Frölunda endast en förlust och räknar man in CHL så har laget tre raka bortasegrar. Nu väntar den första bortamatchen av tre den här veckan, något som assisterande tränaren ser fram mot.

– Vi har en grym karaktär i laget och åker till Linköping med självförtroende. Vi är roadwarriors.

Matchen startar 19.00 och här kan du se Spelbloggens tips i matchen>>>.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN