VARNING: Är detta årets största blooper?

I mötet mellan HV71 och Färjestad blev det ett svängigt och målrikt möte. I slutminuterna lyckas Färjestad närma sig från underläget och reducerar till 6 – 4. Då sker det som inte får hända. Tack vare en gigantisk miss lyckades Jönköpingslaget sätta ett mål i öppen kasse.  Se vad som kanske är årets hittills största blooper i SHL nedan:

Ibland går verkligen allt in. I kvällens möte mellan rivallagen HV71 och Färjestad verkade det som att det var i det temat gick hela kvällen. Färjestad låg efter andra perioden under med 6 – 2 men lyckas på något vis komma tillbaka in i matchen och reducera upp till 6 – 4. När målvakten sedan plockas ut sker det som bara inte får hända. Se vad som kanske är årets hittills största blooper nedan.

VARNING: Är detta årets största blooper?

I ett kritiskt läge av matchen är det viktigt att allt stämmer. Det finns inte utrymme för misstag. Men i detta klipp från slutet av perioden mellan HV71 och Färjestad får vi se något som troligtvis får de flesta Färjestadfans att knyta näven i fickan och skaka på huvudet. Hur tänker spelaren egentligen här? Se vad som kan vara årets hittills största blooper.

Texten uppdateras 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN