Home Klubbar Färjestad Sköna sjukdomsbesked från Karlstad: ”Vi ska tömma oss totalt idag”

Sköna sjukdomsbesked från Karlstad: ”Vi ska tömma oss totalt idag”

0

Färjestads BK kommer från en tuff vecka. Efter spelare hemma i sjuksängen och viktiga juniorer på landslagsuppdrag ser dock läget ut att ljusna i Karlstad.
– Skönt att ha namnen tillbaka. Nu återstår bara att se hur mycket de orkar, säger tränare Leif Carlsson till klubbens hemsida.

Det sjukdomstillståndet som varit i Färjestad under sista veckan går närmast att beskriva som kaos. Färjestad drabbades även i samma veva hårt av att lagets två duktiga spelare i Joel Eriksson-Ek och Rasmus Asplund inte var tillgängliga på grund av landslagsspel. Till Kvällens match mot Skellefteå ser läget dock betydligt bättre ut.

– Det är klart att det är positivt, men vi får se under eftermiddagen hur mycket de orkar. Vi har i alla fall kommit överens om att tömma oss totalt idag, allt ska ut. Vi har ingen match förrän på torsdag, säger Leif Carlsson till Färjestads hemsida.

Vill se smart spel

Eftersom spelarna i laget fortfarande inte är helt krya vill tränaren också se ett smart spel ute på banan. Med de tillfrisknande spelarna kommer lagets kedjor formeras som tidigare under säsongen när Färjestad siktar på vinst under lördagens drabbning med Skellefteå.

– Alla som inställt sig för tjänstgöring idag går för vinst, säger Carlsson.

Tillbaka i spel är bland annat kaptenen Magnus Nygren och den interna poängkungen Johan Ryno.

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.