Skarpa kritiken mot Färjestad: ”Folköl, Mer och Loka – detta är skandal”

0
8993
Foto: Bildbyrån
Tillresta HV-supportar är förbannade, riktigt förbannade, på Färjestads välkomnande eller brist på välkomnade inför kvällens första kvartsfinal. 
-Ärligt, publikvärdarna muddrar oss och slussar oss vidare till en plats vi inte kan lämna. Drycken är en jävla skandal, säger en arg HV-supporter till Hockeybladet.nu

Första kvartsfinalen i klassikermötet mellan Färjestad och HV71 uppe i Karlstad. Mängder av tillresta HV-supportrar berättar om besvikelsen och frustrationen de möttes av när de skulle kliva in i arenan:

-Det är en jävla skandal, vi muddras och slussas upp till en enskild yta. Där möts vi bland annat av en BAR endast bestående av Loka, läsk, festis och folköl, vanliga sexpack man kan köpa på ICA Maxi. Tre timmar i bil för detta, det är inte klokt. Han fortsätter:

-I Kinnarps Arena när det är låst hall så får besökande åskådare en egen bar med både vin och öl. Självklart är vi här för hockeyns skull och heja fram HV71, men ärligt såhär ska det inte gå till, detta måste de kunnat sköta snyggare.

Skarpa kritiken mot Färjestad: "Folköl, Mer och Loka - detta är skandal"
Supporterns bild på bortabaren.

Finns det ingen annanstans i hallen ni kan gå om ni vill köpa något annat att dricka?

-Nej vi kan inte röra oss härifrån det är jättehårt styrt och det är en skandal. Vad tror dom om oss, att vi ska komma hit och bråka och slåss? Det känns inte alls kul detta, glädjen sjönk en hel del. Är det såhär man ska bli behandlad, skit rakt igenom. Här måste dom tänka om, riktigt dåligt gjort.

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tio + tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.