Säsongen över för Färjestads backstjärna

Färjestad blev igår klara för kvartsfinal i slutspelet efter att ha slagit ut Djurgården. Resterande matcher får man dock klara sig utan sin norska backstjärna. Idag kom beskedet att Ole-Kristian Tollefsen missar resten av säsongen.

Det kanske inte kom som någon stor överraskning med tanke på att han inte har spelat på en månad. Men idag blev det bekräftat på Färjestads hemsida att deras norska back Ole-Kristian Tollefsen kommer missa resten av säsongen. Detta på grund av den hjärnskakning som han drog på sig på en helt vanlig träning den 15:e februari.

”En situation som kan hända på vilken träning som helst. En otursgrej helt enkelt. Det kändes inte bra och jag gick av direkt”, säger Tollefsen till Färjestads hemsida.

Ole-Kristian Tollefsen kom till Färjestad inför säsongen 2012-13 efter två säsonger i Modo. Innan dess spelade Tollefsen  163 matcher i NHL för Columbus Blue Jackets och Philadelphia Flyers.

Möter HV71 i kvartsfinal

Som sagt blev Färjestad igår klara för kvartsfinal efter att ha slagit ut Djurgården med 2-1 i matcher. Nu väntar HV71 i kvartsfinal. Matchserien kommer spelas som bäst av sju matcher och inleds i Jönköping på lördag 15.15 med match i Kinnarps Arena.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN