KLART: Säsongen är över för SHL-stjärnan

Efter att ha ådragit sig en skada i matchen på annandagen står det nu klart att den viktiga kuggen tvingas till operation. I och med detta besked betyder det att säsongen är över för SHL-spelaren. 

I bortamötet mot Rögle på annandag jul skadade sig stjärnan efter en situation där knät slog i målburen efter att ha blivit fälld av motståndarna. Skadan visar sig nu vara så pass allvarlig att han tvingas till operation. Det står där med klart att säsongen är över för SHL-spelaren

Egna orden – ”Fruktansvärt tråkigt” 

I bortamötet mot Rögle skadade sig Färjestads Michael Lindqvist efter att ha blivit fälld. Han har sedan dess varit borta från spel och nu bekräftar klubben på sin hemsida att han inte kommer till spel inom en snar framtid och att säsongen är över för SHL-spelaren. Enligt klubben kommer Lindqvist opereras i slutet på januari.

– Det är bara att gilla läget, operera, rehabträna för att vara redo när nästa säsong startar. Fruktansvärt tråkigt det hela. Jag vet inte riktigt vad jag mer kan säga om det. Det är som det är, säger Lindqvist på Färjestads hemsida. 

Texten uppdateras 11:20 15/1-20

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN