Han blir Leskinens ersättare i Färjestad

Färjestad BK och deras inför säsongen spetsförvärv Ville Leskinen bestämde sig i början av veckan för att gå skilda vägar. Enligt ett avslöjande av MrMadhawk ska klubben nu funnit en ersättare i en kanadensare som väntas presenteras inom kort. 

Varken Färjestad som organisation eller Leskinen själv har ansett att han uppfyllt dem förväntningar och krav man haft och valde därav att bryta kontraktet med omedelbar verkan. Nu tycks sportcheferna Peter Jakobsson och Thomas Rhodin ha hittat en ersättare till finländaren enligt Expressen.

Ersättaren till Leskinen spelar sedan förra säsongen för Kunlun Red Star i KHL och heter Michael Latta. Den 28-åriga centern från Kanada har innan dess varit en ordinarie NHL-spelare som gjort totalt 113 matcher för Washington Capitals under åren 2013-2016.

I Latta får man en betydligt tuffare spelare jämfört med Leskinen och förhoppningsvis en spelare som kan bidra med en mer tempostark ishockey, vilket kanske ansågs som de största problemet med Leskinen som ständigt drog ner på farten.

Michael Latta väntas presenteras inom kort av Karlstad-klubben.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tre × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN