FBK förlänger avtalet med ”Ante” Karlsson

Idag blev det klart att Färjestads tränarteam blir detsamma även nästa säsong. Det efter att Anders ”Ante” Karlsson förlängt sitt kontrakt med klubben över nästa säsong.

Känner sig som hemma i Karlstad

Det var via Färjestads hemsida som nyheten kablades ut tidigare idag, där Karlsson berättar om beslutet.

– Känns jättekul att få möjligheten att fortsätta att jobba med den här gruppen. Sen har jag blivit lite kär i staden också. Det är svårt att inte trivas här, både med staden och människorna jag har omkring mig. Jag är ju inne på mitt tredje år här och de som till en början var arbetskamrater ser jag ju mer som nära vänner idag. Det är ju en sådan sak som en längre vistelse på ett ställe medför, och det är trevligt, säger Ante.

Framgångsrikt tränarteam som blir intakt

Karlsson har varit i Färjestad i tre säsonger med denna inräknad och årets säsong har varit ett stort steg framåt sett till var man ligger i tabellen och hur spelet har sett ut. Något som teamet med huvudtränare Johan Pennerborn och andra assisterande tränaren Gereon Dahlgren klurat ut tillsammans. Sportchefen Peter Jakobsson är nöjd över förlängningen och kommenterar även han till hemsidan.

– Vi vill ha kontinuitet i grejerna och Ante var den av ledarna vars kontrakt gick ut efter den här säsongen. Nu har vi förlängt med honom och ledargänget får arbetsro och kan lägga upp en längre strategi tillsammans.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 18/19.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN