CHL-LOTTNINGEN: FBK:s Peter Jakobsson ser fram emot äventyret

0
404
CHL-lottningen
Foto: Bildbyrån
När CHL-lottningen var klar stod det klart att Färjestad ställs mot Ambrì-Piotta, Banská Bystrica och förra årets finalist Red Bull München. Ett äventyr som Peter Jakobsson ser fram emot. 

Färjestads sportchef Peter Jakobsson ser fram emot CHL-äventyret som börjar i slutet på augusti. Laget som tog sig till semifinal i SHL förra säsongen får möta schweiziska HC Ambrì-Piotta, slovakiska Banská Bystrica och förra årets finalist Red Bull München. Matcherna mot München tror sportchefen Peter Jakobsson kommer bli roliga för publiken.

– Jag övertygad om att vi kan göra bra matcher mot München. Jag tycker det är skoj för värmlänningarna att få se ett sådant bra hockeylag som München. Så det är häftigt att vi får ett av finallagen från förra året, säger han till Hockeybladet.

Senast värmlänningarna spelade CHL-hockey var säsongen 16/17. Men nu är man alltså tillbaka igen och det är väldigt viktigt för klubben enligt sportchefen.

– Det betyder jättemycket. Vi har varit utanför där ett par år nu och det vill vi absolut inte vara, utan vi vill vara med en del av den här familjen. Så det känns jättebra att vara tillbaka. Vi vill tävla med de bästa och nu får vi göra det. Vi vill vara med väldigt länge i den här turneringen också, säger Peter Jakobsson till Hockeybladet.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

fem − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.