AXELSSON: Inte många som är fan av Luleå

Torsdagskväll och SHL-hockey i Luleå. Färjestad BK är det som gästar Luleå HF och hemmalaget tar en bekväm 4-1 seger. Efter matchen träffar Hockeybladet.nu Dick Axelsson som inte var nöjd med matchen.

— Luleå kom ut bra. Vi var där men ändå inte. De fixar till sig 2-0 hyfsat tidigt och det blir uppförsbacke i stort sett hela matchen. Matchen gick inte så bra.

Det var hårt spel av Färjestadanfallaren som tacklade mycket och försökte provocera Luleåspelarna. Och Dick Axelsson är inte känd för att vara ett fan av Luleå HF.

— Det är väl inte många som är det, ganska tomt på läktaren, kanske är alla inne i snöstormen. Det är en vanlig bortamatch, bara inte så mycket folk som är här.

Bra självförtroende och glädje i kroppen

OS är bara ett stenkast iväg och Axelsson är uttagen till Sveriges trupp. Att förbereda sig för ett mästerskap med landslaget är inget nytt för honom.

— Det är som vanligt. Vi har några matcher kvar innan dess och enda man kan göra är att försöka spela så bra som möjligt så man kommer dit med bra självförtroende och glädje i kroppen.

Han säger att det inte kommer råda någon nöd i Färjestad i och med hans frånvaro och säger att det finns många skickliga spelare i laget.

Om Stockholmsryktena

Axelsson har hus i Stockholm och tillbringar mycket fritid där. Det går rykten om att han kan lämna Färjestad för något Stockholmslag nästa säsong.

— Det får man ju se. Det är mycket beroende på familjesituationen. Jag har ju plus ett på kontraktet så får se hur det blir. Men jag trivs absolut i Färjestad, både på och utanför isen. Har en fantastisk tid här nu precis som jag hade förra gången också. Karlstad är ett väldigt bra ställe att spela på.

Denna säsong har Axelsson stått för 36 poäng varav 16 mål på 39 matcher och är en av Färjestads nyckelspelare.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN