UPPGIFTER: OS-back klar för Djurgården

0
3315
UPPGIFTER: OS-back klar för Djurgården
Foto: Wiki Commons
Kanadas OS-back, Marc-André Gragnani, är klar för Djurgården, något som Kvällsposten var först att rapportera. Något som bekräftas av en säker källa till Hockeybladet.

Backen Marc-André Gragnani är klar för Djurgården, det bekräftar en säker källa inom Djurgården för Hockeybladet under kvällen. Värvningen kom först ut via Kvällsposten och nyförvärvet kommer att presenteras inom kort av Djurgården.

Värvningen är den back som sportchefen Joakim Eriksson tidigare flaggat för att Djurgården ska värva. Gragnani spelade i KHL-laget Dinamo Minsk förra säsongen och har sex säsonger i NHL i bagaget när han kommer till SHL och Djurgården. 2018 var den nu 33-årige backen med i Kanadas OS-landslag som tog brons i PyeongChang i Sydkorea.

Kontraktet är skrivet säsongen ut, enligt källan.

Ingen Krüger i DIF

Under ett digitalt möte med Djurgårdens medlemmar berättade sportchefen Joakim Eriksson att man släppt spåret att värva den tidigare Djurgårdsforwarden Marcus Krüger till nästa säsong.

– Tyvärr kan jag meddela att Marcus ser ut att stanna utomlands åtminstone ett år till, sa Joakim Eriksson till medlemmarna under onsdagskvällen.

Under samma medlemsmöte bekräftade Eriksson att Djurgården kommer att jobba för att succébacken Bobby Nardella stannar en säsong till i klubben. Han hoppas att Washington Capitals ska låta honom få en säsong till i klubben.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tio − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.