UPPGIFTER: Djurgården får hem sin drömförstärkning

Djurgården får hem sin drömförstärkning från USA. Uppgifter till MrMadhawk säger att Axel Jonsson-Fjällby under morgondagen flyger hem från USA för att ansluta till Djurgården.

Djurgården har landat en riktig drömförstärkning. Axel Jonsson-Fjällby hade till morgondagen på sig att bestämma om han skulle fortsätta spela i USA eller inte. Det har länge spekulerats i om ”jägarn” flyttar tillbaka till Djurgården eller väljer att fortsätta karriären utomlands.

-Vi jobbar efter att han tar en plats, inget annat är aktuellt. Skulle det vara så att han inte tar en plats i laget så tar vi den diskussionen då. Just u är det full fokus på att ta en plats. Jag vill inte säga något annat i media för det är bara spekulationer och det håller jag mig borta ifrån, sa Fjällbys agent till Hockeybladet i september.

Klar för Djurgården

Nu blir det en flytt tillbaka till SHL och Djurgården för Axel Jonsson-Fjällby som väntas presenteras av klubben inom kort. Axel Jonsson-Fjällby väntas landa på svensk mark under torsdagen och går allt som planerat så spelar han redan nu på lördag.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN