TRE KRONOR: Han är skrällen i Sweden Hockey Games

Karriären har tagit raketfart för Djurgårdsjunioren Axel Jonsson-Fjällby. Nu är ”The Rocket Man” klar för Sweden Hockey Games, skriver Sportbladet. Därmed är han den stora skrällen bland dem som fortfarande har en chans att slå sig in i VM-truppen.

Skrällen i Rikard Grönborgs trupp till Sweden Hockey Games är Djurgårdens Axel Jonsson-Fjällby, enligt Sportbladet. En spelare som gått från klarhet till klarhet den här säsongen. Hans speed på isen har gett honom smeknamnet ”The Rocket Man.

Succé i Djurgården

Tillsammans med bröderna Jonathan och Marcus Davidsson har Jonsson-Fjällby gjort stor succé och blivit stora publikfavoriter. I kvartsfinalerna mot Linköping gjorde han hela fem mål på fem matcher, riktigt lika bra gick det inte mot Skellefteå i semifinalen. Efter uttåget i slutspelet belönades han med en plats i Tre Kronor under Carson Hockey Games.

I den tjeckiska turneringen lyckades Jonsson-Fjällby så pass bra att han nu får chansen att spela in sig i VM-laget som spelar tre matcher i Södertälje och Stockholm i veckoslutet.

Fler får chansen

Det är inte bara skrällen Jonsson-Fjällby som får fortsatt förtroende i Sweden Hockey Games-truppen. Målvakten Magnus Hellberg och utespelarna Mikael Wikstrand, Lias Andersson, Patrik Zackrisson, Lawrence Pilut, Dennis Everberg, Carl Klingberg, John Norman, Jacob Nilsson, Adam Almqvist och Erik Brännström är fortfarande med och kämpar om en VM-plats enligt Sportbladet.

För en av säsongens stora succéspelare Olle Liss tog säsongen slut igår, något som Hockeybladet avslöjade igår.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN