Tempoökningen efter det bortdömda målet

Ikväll var det dags för ytterligare en ny omgång i SHL. Djurgården, som senast spelade CHL i tisdags, visade direkt att de är snäppet vassare än Linköping, som sjunker allt längre ner i tabellen. Det som till en början var en relativt jämn match ändrades i och med tempoökningen efter det bortdömda målet. 

Äntligen SHL igen! I kvällens möte mellan Djurgården och Linköping var Hockeybladet på plats. Det som går att konstatera är att det varken var en spännande eller välspelat match, men att Djurgården tillslut kunde avgöra efter två snabba mål i den andra perioden. Krisen i Linköping växer sig allt större och större när laget nu förlorat nio raka matcher. Matchbilden hade kunnat se annorlunda ut, om inte tempoökningen efter ett bortdömt mål kom mitten på andra perioden.

Tempoökningen efter det bortdömda målet

En situation som kunde ha förändrat matchbilden var när pucken dansade på mållinjen bakom målvakten Niklas Svedberg. Men Djurgårdens Mikael Haga lyckas skicka ur pucken från den farliga placeringen i sista sekund. Målet ringdes på, och dömdes bort till lagkaptenen Eddie Larsson och de övriga spelarna i Linköping stora frustration. Frågan är var det mål eller inte?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN