SVITEN FÖRLÄNGD: Åtta raka hemmavinster

Med sju raka hemmavinsten i ryggen inför kvällens möte var stämningen på topp på Hovet. Svackan från förra året verkar vara som bortblåst när Djurgården lyckades bärga sin åttonde raka hemmaseger. Just nu kan det inte vara många lag som vill möta Djurgården på bortaplan. 

En grinig match var vad publiken bjöds på i kvällens möte mot Örebro. När Dick Axelsson smackade in kvällens första mål förväntades Örebro öka tempot för att nå kvittering, men det blev publiken utan. Istället bärgade Djurgården sin åttonde raka hemmaseger.

SVITEN FÖRLÄNGD: Åtta raka hemmavinster

Djurgården verkar vara näst intill ostoppbara på hemmaplan. När laget ledde med 2 – 0 i mitten på den tredje perioden var det mer eller mindre redan avgjort. Örebro, som nu mer är experter på att vända i sista perioden lyckas dock reducera genom Jonathan Andersson, men närmre än så kom inte gästerna från Närke. Genom öppen målbur kunde Djurgårdens Henrik Eriksson öka till ett 3 – 1 överläge innan Sebastian Strandberg lyckades stänga matchen helt och hållet med ännu ett mål i tom kasse. Slutresultatet blev där med 4 -1 till hemmalaget. Där med är sviten på sju raka hemmamatcher förlängd till åtta. Det inte vara många lag som är speciellt taggade på att möta Stockholmslaget på bortaplan nu för tiden.
I nästa hemmamöte står Frölunda, som även de har en mycket positiv svit i bagaget, på tabellen. Kan Djurgården förlänga sin fina svit även där?

William ”Lill-fimpen” Eklunds första poäng i A-laget.

Pappa Christian ”Fimpen” Eklund var ikväll åter på plats för att se sin son William spela i Djurgårdens A-lag. Det belönade sig. I kvällens möte lyckades unge Eklund göra sitt första poäng när han spelade fram till Djurgårdens 2 – 0 mål. Det bevisas även att äpplet absolut inte faller långt från trädet då unge Eklund, precis som sin pappa tidigare gjort, deltog i flertalet hetsiga diskussioner och verkade vara mycket het på gröten när det kommer till närkamper.

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN