SOMMARSNACK: Henrik Eriksson från Djurgården Hockey

I det första Sommarsnack gästar Henrik Eriksson från Djurgården Hockeybladet. I en öppenhjärtig intervju berättar han bland annat om hur han fick sitt smeknamn, Hank the Tank.

Henrik Eriksson från Djurgården är först ut att besöka Hockeybladets sommarsatsning Sommarsnack. I en öppenhärtig intervju med Hockeybladets Mikael Johnsson berättar han om hur det kom sig att han började spela ishockey.

Västerhaninge

Eriksson har en stark relation till Södertörn och valde därför att träffas vid Hanvedens IP i Västerhaninge. Där har Henrik Eriksson spenderat många timmar, på uterinken, i ishallen och på fotbollsplanen.

Han berättar om tiden innan Djurgården och varför det blev just mesta mästarna. Även sejouren i Mora som fått en del av hans hjärta att klappa för Dalaklubben som tagit upp kampen med Leksand om vilka som är Dalarnas bästa ishockeyklubb.

Hank the Tank

Eriksson avslöjar också hur han fick smeknamnet Hank the Tank. Det är inte som många tror att han är en ettrig brunkare som tacklas stenhårt. Kolla in intervjun nedan så får du svaret.

Trots sina unga år, 29 år, går han in på sin nionde SHL-säsong och sin elfte säsong i Djurgården. Lägg där till att han spelat totalt fyra och en halv säsong i Hockeyallsvenskan, två och halvt av dem i Mora.

Intervjuare Mikael Johnsson

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN