Home Klubbar Djurgården Snart gifter sig Djurgårdsstjärnorna

Snart gifter sig Djurgårdsstjärnorna

0
Snart gifter sig Djurgårdsstjärnorna
Foto: Bildbyrån

De är båda firade stjärnor i Djurgården och båda har flera landskamper på sitt CV. Nu är det dags för Djurgårdsstjärnorna att gå till prästen och säga ja till varandra.

Djurgårdsstjärnorna säger ja till varandra den första juli, då får Daniel Brodin sin Emilia Appelqvist till slut. En stor tröst för de båda skadade Djurgårds- och landslagsstjärnorna.

Daniel Brodin slet av sitt korsband i en landskamp mot Lettland i början av april och blir borta i nio månader från hockeyn. Han hoppas vara tillbaka i spel i Djurgården lagom till slutspurten och det avslutande slutspelet.

Emilia Appelqvist rehabiliterar sin andra korsbandsskada på kort tid, så sent som förra året var hon med i det svenska landslag som tog OS-silver i Rio. Nu kämpar hon för att komma tillbaka till fotbollen.

Djurgårdsstjärnorna håller ihop

Paret Brodin/Appelqvist har varit tillsammans sedan gymnasietiden och har hållit ihop sitt förhållande trots att de ofta inte ens bott i samma land. Daniel har varit i Gävle, Brynäs och Finland, Ässet. Samtidigt har Emilia huserat i Tyresö och Piteå. Nu har båda hittat tillbaka till Djurgården, även om Emilia är i Djurgården för första gången. Hon är Djurgårdare sedan barnsben och det har alltid varit en dröm för henne att få representera klubben.

Den första juli är det dags för de båda Uppsalabördiga idrottsstjärnorna att växla ringar inför prästen och bli äkta makar.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.