SHL: Nyförvärvet debuterar för Djurgården – här är hans nummer
Foto: NHL.com

Nyförvärvet, Bobby Nardella, debuterar för Djurgården i kvällens bortamöte med Linköping. Han kommer att bära nummer 7 på ryggen.

Ikväll debuterar Djurgårdens NHL-lån från Washington Capitals organisation i SHL. Debuten sker i bortamatchen mot Linköping.

Djurgården gjorde klart med den 24-årige backen i och med att lånet av Tobias Björnfot går ut i november. Nu har migrationsverket gett honom arbetstillstånd, något som välkomnas av skadedrabbade Djurgården. Han ser fram mot debuten.

– Det känns som det var en evighet sedan jag spelade, det ska bli riktigt roligt, säger Bobby Nardella till Djurgården hemsida.

Poängstark

Förra säsongen gjorde poängstarke Nardella 31 poäng, varav 27 assist, för Hersley Bears i AHL. Enligt sportchefen Joakim Eriksson påminner han om en annan före detta Djurgårdsback i spelsättet.

– Bobby Nardella och är en rörlig spelskicklig offensiv back. Bobby kommer att vara utlånad till oss från Washington Capitals under resterande del av denna säsong. Hans spelstil och styrkor som spelare påminner en hel del om Olle Alsing och vi ser att han kommer att hjälpa oss i vår fortsatta utvecklingsresa mot att bygga ett bra spel med puck under kontroll, säger han till klubbens hemsida.

Bobby Nardella kommer att spela i nummer 7.

Kommentarer

Kommentarer