Robert Ohlsson: ”Lite jävlararnamma på dem”

Imorgon ställs Djurgården mot Adler Mannheim på bortais. Djurgården behöver endast en poäng för att säkra gruppseger och evengemang. 

Djurgårdstränaren Robert Ohlsson tycker att Adler Mannheim är ett av de bästa lagen Djurgården har ställts emot under säsongen.

Åka ner där, kommer bli tufft, så att vi vet förutsättningarna. Då är det viktigt att vi gör våran grej till hundra procent och är noggranna med det vi ska göra, då går det liksom inte att slappna av lite, varken med eller utan puck. Då måste vi var hundraprocentiga i våran match, för att vi ska få med oss några poäng där. Det kommer att krävas en topp prestation, säger Ohlsson till Djurgårdens hemsida. 

Robert Ohlsson har valt att spara ett par spelares krafter och tar därmed inte ut alla toppspelare till matchen mot Adler Mannheim, utan väljer att vila de istället. 

Karri (Rämö) och Niklas (Svedberg) följer med ner, sen kommer (Anton) Malmström kommer att ersätta (Marcus) Högström. Sedan har vi en lina som kommer att stå över och det är, (Tom) Wandell, (Niclas) Bergfors och (Anton) Hedman. Möjlighet för (Rasmus) Kahilainen och Adam Falk att visa lite framfötter. Dem får ju sin stora chans här i Djurgårdens herrlag och verkligen ta för sig så att det blir spännande att se. Samt att (Gustav) Possler kommer att få spela lite mer än vad han har gjort. (Mattias) Guter kommer att få visa lite mer framfötter i special teams. Det blir lite annorlunda rollfördelning där, det blir spännande, säger Ohlsson.

Ohlsson tycker att det kommer bli spännande och intressant att se de nya spelarna från deras eget led som försöker ta sig in i herrlaget. Djurgårdstränaren betonar också att det han kommer att vara ute efter hos de yngre spelarna, det är att de ska visa sig och våga ta för sig. 

Det är viktigt för framtiden. Vi har ju slussat unga grabbar genomt vårt system upp i a-laget. Och då gäller det att titta i de här matcherna och ser hur dem, spelar och tar för sig. Jag tycker att det viktigaste är att man tar för sig och spelar sitt spel, sen lite jävlararnamma på dem också så brukar det bli bra, säger Ohlsson med ett leende i en kommentar till Djurgårdens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN