Ohlsson om kaptensvalet och skadeläget i Djurgården

Hockeybladet mötte upp Djurgårdens tränare och pratade om kaptensvalet och skadeläget i laget. Spelare är på väg tillbaka, Josefson får vänta på sin comeback.
– Strandberg tränar för fullt, säger han till Hockeybladet.

Djurgårdens huvudtränare Robert Ohlsson berättar om kaptensvalet och skadeläget i truppen inför kvällens match mot Leksand.

I lagkaptenen Jacob Josefsons frånvaro har Patrik Berglund utsetts till kapten och Robert Ohlsson motivering.

– Patrik är en ledare och en viktig pjäs för oss i vår grupp. Han står för de rätta sakerna och väldigt verbal i vårt omklädningsrum, säger Robert Ohlsson till Hockeybladet.

Att kaptensrollen inte kom på direkt hos Berglund beror på att han var helt ny i Djurgårdens organisation. Han har kommit in bra i laget och när sedan Josefson skadade sig blev det naturligt att Berglund fick axla en kaptensroll.

– Det känns naturligt att så länge Jacob är borta att Patrik är kapten, säger Ohlsson.

Skadeläget

Djurgården har tidigare kommunicerat ut att säsongen är över för målvakten Robin Jensen och det styrks av tränare Ohlsson. Även att planerna för kapten Josefson är en comeback på annandag jul står fast enligt honom. När det gäller Sebastian Strandberg och Erik Walli-Walterholm ser de ut att vara nära en comeback med laget.

– Sebastian Strandberg tränar för fullt idag (läs igår) och Erik Walli-Walterholm är med och tränar idag, säger Ohlsson.

Se hela intervjun med Djurgårdens huvudtränare

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN