Ohlsson: ”Ingen allvarlig skada på Tellan”

Robert Ohlson sade i en intervju med Hockeybladet att Mikael Tellqvist hade en känning och var tvungen att kliva av. Ohlsson räknar med att ”Tellan” ska vara tillbaka till söndagens match.

Om övriga frågor kring matchen beskrev Ohlsson det som en förlösande seger och skönt när puckarna börjar trilla in. Han tycker att jobbet framför mål såg bättre ut än tidigare och att laget är är på puckarna inte bara en gång utan två gånger.

På frågan om vad som är den stora skillnaden mot innan uppehållet svarade Ohlsson: ”Ja men jag tycker att vi har förändrat och förbättrat oss hela tiden. Så att det är ju en process. Vi är lite mer raka nu efter uppehållet. Lite mer stabila. Fortfarande finns det saker som ska helt bort, men det är saker som går sakta men säkert framåt tycker jag”.

Hur viktigt var det att få in Hultström?
”Ja, men jag tycker att han bidrar med grymt bra passningsspel, bra spelförståelse och idag så gör han ju mål också. Han kommer göra oss bättre som lag, framför allt offensivt tror jag. Där är hans styrka. Det är en grymt bra hockeyback”.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 18 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN