BESKEDET: Lämnar DIF efter säsongen

Djurgårdens säsongkortsbar gästades ikväll av den framstående backen. Det talades bland annat om hans skada, viljan av att spela ishockey igen och att han inte blir kvar i Djurgården nästa säsong.

Innan kvällens möte mot Växjö gästades Djurgårdens säsongskortsbar av ett bekant ansikte. Toppbacken åkte tidigare under säsongen på en skada som kom att stoppa honom från spel under två månader. Ikväll kunde han dock avslöja att det inte blir mer SHL-matcher för honom efter slutspelet och att han lämnar DIF efter säsongen.

Lämnar DIF efter säsongen

Olle Alsing åkte på en underkroppsskada som stoppade honom från spel i drygt två månader. Den framstående backen är på återhämtningsvägen och ser ut att bli frisk till slutspelet drar igång. I Djurgårdens säsongskortsbar kunde den omtyckte backen dock bekräfta att det inte blir mer spel i Djurgården efter slutspelet. Alsing kunde ikväll bekräfta att han lämnar SHL efter säsongens slut för att försöka slå sig in i NHL.

– Jag åker över till hundra procent, berättar Alsing framför Djurgårdsfansen.

Nyckelbacken skadade sig i samband med en träning inför mötet mot Frölunda. Skadan var så pass omfattande att Alsing kom att utgå som skadad de kommande två månaderna. Detta är dock inget som verkar ha gått ut över NHL drömmarna som i och med kvällens uttalande definitivt fortfarande lever. Alsing väntas återvända för spel inför det stundande slutspelet om dryga månaden. Något backen själv verkar vara mycket sugen på när han får frågan över om han är taggad?

– Ja absolut! Vi håller tummarna, berättar Alsing för Hockeybladets reporter.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN