KLART: Supertalangerna förlänger med SHL-klubben

För ett par dagar sedan avslöjade Expressen att supertalangerna skulle förlänga med sin SHL-klubb. Idag meddelar klubben att de har skrivit på för ett år till med toppklubben.
– Vi kan inte se oss i en annan klubb i Sverige, säger Jonathan Davidsson.

Supertalangerna och bröderna Jonathan och Marcus Davidsson förlänger med Djurgården, något som Expressen avslöjade i förra veckan. Nu har bröderna skrivit på ett nytt kontrakt och det bekräftas av klubben på hemsidan.

Ettårskontrakt

Bröderna har förlängt med Djurgården ytterligare en säsong och kommer spela för klubben även nästa säsong.

– Båda har haft en fantastisk utveckling det här året och hade det även i fjol. Det blir otroligt kul att få fortsätta att bygga vår trupp kring dem även nästa säsong. Hjälpa dem att komma så långt som möjligt i sin utbildning innan de med stor sannolikhet kommer spela i NHL, säger Joakim Eriksson, strategisk sportchef i Djurgården.

DIF enda alternativet

Att det är Djurgården som gäller gör den äldre av bröderna klart.

– Vi kan inte se oss i en annan klubb i Sverige. Inramningen, all passion och all historia som finns i Djurgården. Det känns som att man bär det när man bär tröjan, säger Jonathan Davidsson.

Jonathan får medhåll av den yngre brodern Marcus.

– Är det någon klubb det ska vara så är det ju Djurgården så det känns jäkligt kul att vi får fortsätta här. Vi har haft en bra utveckling och det är en väldigt bra miljö, säger han.

Mer om Djurgården>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN