KLART: Båda assisterande tränarna lämnar

De båda assisterande tränarna lämnar Djurgården, det skriver klubben på sin hemsida. Klubben väntas släppa de nya tränarnamnen den här veckan.

Djurgården meddelar idag på sin hemsida att båda assisterande tränarna lämnar klubben. Det betyder att klubben får en helt ny ledarstab i båset, med undantag för målvaktstränaren Fredrik Mikko.

Sex respektive två säsonger

Mikael Håkanson lämnar Djurgården efter sex säsonger som assisterande tränare och Jörgen Bemström tog steget ut i A-laget för två säsonger sedan.

– Efter att ha gjort sex säsonger som assisterande tränare i herrlaget kommer ”Musse” att lämna för nya tränarutmaningar. ”Musse” har varit väldigt omtyckt bland spelarna med sin energi och sitt positivt förstärkande ledarskap, och kommer i dessa aspekter att lämna ett stort tomrum efter sig. Vi önskar honom lycka till i sin fortsatta tränarkarriär, säger Joakim Eriksson sportchef i Djurgården till klubbens hemsida och fortsätter:

– Efter tre år som juniortränare och två som assisterande tränare i herrlaget lämnar även Jörgen Djurgården. Vi ser att Jörgen har gjort ett bra arbete, där han kontinuerligt utvecklats i sina olika tränarfunktioner i klubben under de här åren. Vi önskar honom lycka till i sin fortsatta tränarkarriär.

Nya namn

Djurgårdens nya tränargrupp kommer enligt klubbens vd Thomas Kraft att presenteras under den här veckan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN