HÅKANSSON: ”Axelsson med på isen – tar beslut efter värmningen”

Under gårdagens match mot Mora klev Dick Axelsson av efter andraperioden och kom inte tillbaka i spel mer i matchen. Överkroppsskada informerades det om efter matchen. Axelsson är med på is med laget under pågående värmning.
-Han är på is, men vi beslutar först efter värmningen om han spelar nästa match, säger assisterande tränare Mikael Håkansson till Hockeybladet.

I matchen mot Mora igår så fick Dick Axelsson en smäll upp mot axeln. Han klev av efter andraperioden och kom inte tillbaka till spel. Undermorgonen så var Dick med på lagets isträning. Men det är oklart när han kommer tillbaka och om han kan spela redan nästa match.

-Vi kliver på is precis nu och Dick är med. Jag kan inte säga redan nu om han spelar nästa match eller inte. Vi kommer ta ett beslut efter värmningen. Men han är med och kör och det är ett positivt tecken, säger Mikal Håkansson.

Sedan tidigare finns även Djurgårdens lagkapten Andreas Engqvist på skadelistan. Där vill klubben inte chansa efter hans skadehistorik och han kommer vara borta från spel någon vecka till. Jacob Josefsson har under Andreas Engqvist frånvaro tagit över lagkaptensbindeln.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN