FÖRLÄNGNING: Succétränaren förlänger kontraktet

Han anslöt till Djurgården 2016 ifrån Frölunda och blev klubbens nya huvudtränare, förra säsongen förde han klubben till en andra plats i grundserien. Nu väljer succétränaren att förlänga med klubben.
– Vi är på väg att bygga något riktigt bra som är hållbart över tid också, säger Ohlsson till klubbens hemsida

Succétränaren Robert Ohlsson har en spelarkarriär bakom sig i Djurgården och har alltid varit en stor supporter till klubben. När han tog över 2016 som huvudtränare efter att har varit assisterande tränare för Frölunda i tre säsonger ser han det här bygget som ett långsiktigt projekt och tron på att vinna guld var avgörande att Ohlsson förlänger med klubben.

– Jag har alltid varit djurgårdare, är född djurgårdare. Jag har inte vunnit med Djurgården och det är något jag vill uppnå innan jag går vidare. Anledningen till att jag skriver på är ju för att jag tror att jag har chansen att vinna guld med Djurgården, vilket är min största dröm, säger Robert Ohlsson.

Sportchefen om förlängningen

– Det känns oerhört bra att kunna förlänga med ”Robban”. Han är i mina ögon sett en av Sveriges bästa huvudtränare och säkerligen en blivande förbundskapten någon gång i framtiden, säger sportchef Joakim Eriksson.

Kontraktet är skrivet över 2020/2021

Läs mer om DIF>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN