EKONOMI: Djurgården har 15 miljoner skäl att jubla lagom till jul

Djurgården tvingades genomgå ett stålbad sedan degraderingen till Hockeyallsvenskan 2012. Nu är ekonomi god och nu kommer ett tillskott på 15 miljoner kronor – som kan bli mer.

Miljoner skäl att jubla, det har Djurgården nu sedan siffrorna för nyemissionen blivit klara. För att nyemissionen skulle bli verklighet krävdes att det skulle komma in tolv miljoner kronor. Nu har siffrorna från Pepins, företaget som Djurgården anlitat för att ta hand om jobbet, kommit och det har slagit väl ut. Totalt var det 3 259 personer som tecknade aktier i Djurgården.

15,5 miljoner kronor

Hittills har Djurgården fått in drygt 15,5 miljoner kronor för att stärka organisationen och lagen i föreningen. Den 16 november stängde första steget i nyemissionen, för de som inte hann med är inte loppet kört – handeln kommer att öppna igen.

Hoppas på mer

Nu hoppas Djurgården att summan på drygt 15,5 miljoner kronor ska öka ytterligare när handeln med aktier i Djurgården Hockey åter öppnar den 14 mars nästa år. Fyra gånger kommer Djurgården och Pepins att öppna upp handeln med aktier nästa är.

Ge bort DIF i julklapp

Då handeln med Djurgårdsaktien är stoppad för i år är det för sent att ge bort aktier i mesta mästarna till julen i år. Men till nästa år går det då handeln öppnar lagom till julen, den 5 december.

Förutom öppningarna i mars och december kommer handeln att öppna 13 juni och 12 september nästa år.

Läs mer om Djurgården här>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN