Djurgårdsstjärnan fick in första målet för säsongen

Daniel Brodin fick under lördagsmatchen mot Mora göra första målet för säsongen. Forwarden satte 2-1 i andra perioden men det räckte däremot inte hela vägen då Mora vände och vann med 2-3 efter straffar.

Säsongen går in i slutskedet och Djurgårdens forward Daniel Brodin har nu spelat sex matcher sedan han gjorde comeback från korsbandsskadan mot Växjö Lakers i februari. När Hockeybladet möter upp honom efter förlusten mot Mora känner han att han börjar komma in i det hela mer och mer.

– I dag kändes det riktigt bra. Fick spela lite mer, orkade lite mer och det var kul att spela i dag. Jag tycker ändå att vi kommer ut bra, vi gör en bra match. Vi har chanser att avgöra både i sudden och i spel fem mot fem tycker jag. Men ibland blir det såhär.

Daniel Brodin fick göra första målet för säsongen då Patrick Lundh ryckte till sig ett friläge där han valde att passa till den framstörtande kedjekamraten. Daniel Brodin menar att det var viktigt att få in ett mål innan slutspelet.

– Ja precis, det är alltid kul att få spräcka nollan. Patrick (Lundh) drar i mitten och går på mål. Jag känner att han kommer lira över den och så får jag den bra och jag skjuter och det var skönt att se den gå in.

Siktar på andraplatsen

Frölunda ligger på en tredje plats i tabellen med totalt 85 poäng. Därmed är Göteborgslaget närmsta klubben att jaga ifatt Djurgårdens andraplacering. Det är tre matcher kvar att spela om och Djurgården har under säsongen spelat ihop 90 poäng. Enligt Daniel Brodin ligger fokuset just nu på att fixa andraplatsen.

– Det är det som vi siktar på och det är det vi spelar för nu och det är självklart målet. Vi har ett bra lag och vi har ett bra spel så det ska nog räcka.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN